PREMINI – PRIMER DESPLAÇAMENT!

premini

Després d’un primer partit a casa i d’aprofitar la jornada de descans per seguir millorant, tocava encarar el primer desplaçament de la temporada.
Aquesta vegada el local era el C.B. Alisos, un equip que ja porta un any competint junts, que vesteix el vermell (un color molt nostre) i que juga en pista descoberta, per la qual cosa la trobada plantejava nous reptes i complicacions pels nostres.

premini3

El primer repte va ser un treball manual i artístic, ja que a les samarretes blanques no teníem dorsals impresos i amb una mica de cinta vermella i l’ajut d’algun generós pare, tema solucionat!
Així doncs va començar el partit, que va guanyar en resultat l’equip local amb un 52 a 14, però la victòria anímica ens la vam sumar nosaltres.

premini2

L’important del bàsquet no és el resultat, especialment en aquestes categories, el realment important és la capacitat de gaudir fent el que més t’agrada, compartint aquest sentiment amb els companys i sortint orgullosos del treball realitzat, i això el nostre Pre-Mini ho va saber fer molt bé!

premini4

Vam ser capaços d’anotar en gairebé totes les parts del partit, vam realitzar molt bones accions ofensives jugant en equip, i comencem a defensar tots alhora i a lluitar junts per recuperar la pilota, per la qual cosa malgrat que el resultat no acompanyi. Solament em queda confiar que anem per un molt bon camí i que cada dia, cada entreno i cada partit som i serem una miqueta millors !

L’entrenador es declara orgullós i amb ganes de més !!

Salut i bàsquet !

Álvaro Giacomelli