INFANTIL – PARTIT DISPUTAT CONTRA EL JAC SANTS

20160228_5

Dissabte l’equip infantil va jugar contra un rival dur com és el JAC SANTS.

La primera part del partit va ser dominada pels jugadors locals. Tot i començar els primers minuts amb el marcador a favor dels nostres, poc tardarien en baixar els braços, i amb una actitud que no era reflex de la dinàmica de l’anterior jornada, juntament amb la duresa del joc rival i un arbitratge que deixa molt que desitjar s’arribava al descans amb un resultat al marcador de 45 a 25 pels de Sants.

A l’inici de la segona part la dinàmica de joc era la mateixa, pero després d’un temps mort demanat pels locals a la meitat del 6è període, els nostres farien un canvi d’actitud espectacular, pujant la intensitat en el rebot que degut a la gran diferència física era necessària, robant pilotes importants, generant bàsquet de contraatac i defensant amb duresa per impedir els bàsquets fàcils. Això ens ajudaria a apropar-nos en el marcador per recuperar un desavantatge de -28, fins arribar a un resultat final de 74 – 62.

Felicitar a tot l’equip pel partit realitzat, donat que sempre treiem la part positiva, i és que la progressió és visible dia a dia!!! Ara a seguir treballant igual, aquests és el camí!!

Pròxim partit a casa contra el Tarragona, a per ells nois!!

Arnau Rodríguez