INFANTIL – PARTICIPA EN EL XI TORNEIG VILA DE PARETS


IMG_6398

Els dies 5, 6 i 7 de desembre l’equip Infantil va participar en el XI Torneig Vila de Parets.

La participació de l’equip va ser irregular i per sota de les possibilitats de l’equip, però l’experiència la podem considerar molt positiva per seguir la nostra progressió i aprenentatge de cara a la propera temporada, que és l’objectiu de l’actual.

El primer partit va ser amb el C.B. Hospitalet, que va acabar sent el campió del torneig.
En aquest partit, davant un equip amb un potencial físic molt superior al nostre, no vam començar amb la intensitat adequada i molt nerviosos.  El partit el va guanyar el C.B. Hospitalet 59/42 .

Parets_2015_06

A la tarda vam jugar, el segon partit contra el C.B. Mollet el resultat va ser de 39/89 a favor nostre.
L’equip va sortir amb moltes ganes de jugar un bon partit i de donar el millor de sí mateixos, per esborrar les sensacions del primer partit.

El dia 6 vam jugar primer amb el SAMA i vam perdre 43/32 .
L’equip va començar el partit intens i molt concentrat, davant un equip tàcticament molt superior a la resta, vam estar molt igualats en el joc i en el marcador fins el darrer quart en el que ens vam col·lapsar i no vam saber trobar espais per atacar, patint un parcial de 17/4.

Parets_2015_05

Seguidament vam jugar amb el St. Josep de Badalona i tornarem a perdre 59/42 .
El partit també va ser igualat fins el darrer quart en el que els nois del St. Pep van pujar la intensitat defensiva. El nostre equip no va tenir resposta, ni convicció per continuar competint i vam abaixar els braços.

El darrer partit el vam guanyar davant l’Alginet de València 91/59 . Aquest és un equip força físic, però tècnicament inferior a nosaltres, el que vam poder aprofitar per acabar el torneig amb bones sensacions, després de jugar un bon partit.

Parets_2015_07

El pitjor del torneig però, estava per arribar, quan l’endemà en l’entrega de premis, solament un jugador va representar al Manyanet Molins. És la primera vegada i procurarem que sigui l’última, que un equip del nostre club dona una imatge tan desconsiderada i lamentable davant d’una organització, exemplar, a la que ja hem demanat disculpes personalment.

Dolors Sánchez