ESCOLA DE BÀSQUET – TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET AL MANYANET MOLINS

Aquest passat dissabte, 2 d’abril, vam viure al col·legi Manyanet Molins la primera trobada d’Escoles de Bàsquet de la FCBQ. Hi havia dues trobades previstes, primer la dels més menuts, 2010, i seguidament la dels grans, 2009-08.

La convocatòria de la trobada dels menuts estava prevista per les 10.30, després del partit del PreMini Masculí. Els petits jugadors i jugadores, van iniciar el primer partit amb molta intensitat. Vam jugar dos partits de 20 minuts amb canvis lliures i rellotge corregut. Als 10 minuts vam fer la mitjà part i el posterior canvi de cistelles. Els entrenadors del Manyanet Molins pensem que és molt important fer el canvi de cistelles perquè els jugadors i jugadores interioritzin aquesta part fonamental del nostre esport. També vam incloure, com ja és habitual a les nostres trobades, el marcador electrònic amb el CRONOMETRE. Trobem que tenir el temps visual, afavoreix que els nostres jugadors i jugadores visquin uns partits més “reals” . Mai afegim el tempteig al marcador perquè a aquestes edats el més important és viure l’essència del bàsquet, és a dir, rebre a l’equip visitant i gaudir de les experiències del joc.

Els 5 equips participants a la primera trobada van ser: Sant Gabriel-Viladecans, CB Masquefa, UnileverViladecans, CB Sentmenat i Manyanet Molins. Aquest va ser el quadrant final de partits (van haver-hi modificacions d’última hora respecte a l’inicial per temes logístics):

20160402_Trobada_2010

El refrigeri va consistir en una beguda per gaudir del 3r temps: equips, jugadors i familiars, tot plegats. En aquesta ocasió el vam fer al patí exterior i va anar d’allò més bé, va resultar un espai idoni donada l’amplitud.

A les 11:45 iniciàvem la segona trobada amb el 2009-08. El primer partit començava a les 12:00. Va ser un triangular, de dues parts de 8 minuts, seguint la mateixa dinàmica que a la trobada anterior (canvi de cistelles a la mitja part, canvis lliures i rellotge de temps visual al marcador). L’equip que descansava disposava d’una pista per realitzar jocs amb els entrenadors. Van ser tres partits d’allò més animats, on vam poder gaudir de “jugades” que ens van sorprendre a tots. El ritme va ser molt alt, els jugadors i jugadores van suar de valent, i tots vam poder gaudir veient “l’espectacle”.

Els 3 equips participants a la segona trobada van ser: CB Begues, CB Abrera i Manyanet Molins. Aquest va ser el quadrant final de partits:

20160402_Trobada_2008-09

La fotografia grupal i el refrigeri final, com en la trobada dels petits, va fer que jugadors, entrenador i pares, visquéssim plegats el 3r temps.

Volem agrair la participació de tots els equips, gràcies per venir i fer possible la trobada. També agrair, en especial, als nostres 3 col·laboradors la realització de les tasques de “tutors de joc”, que van facilitar el bon desenvolupament de la trobada, gràcies, la vostra ajuda va ser fonamental!

Us deixem un recull de fotografies i vídeos. Ens veiem a la propera trobada al Manyanet Molins, dissabte 23 d’abril, viurem un Sant Jordi diferent: “Bàsquet, bàsquet i més bàsquet!”

(Els entrenadors de l’escola)

 

2016-04-02 11.42.50_2010

Fotografia grupal dels més petits (2010)

A continuació podeu veure alguns dels vídeos de la Trobada:

Manyanet Molins – C.B. Sentmenat
Generació 2010

Manyanet Molins – Viladecans-St. Gabriel
Generació 2010

A continuació ha estat el torn dels nostres nois i noies de 2008-09, que han participat en un triangular contra els representants del C.B. Abrera i el C.B. Begues:

2016-04-02 13.05.12_2008-09

Manyanet Molins – C.B. Abrera
Generacions 2008-09

Manyanet Molins – C.B. Begues
Generacions 2008-09