CADET -SEGUEIXEN LES VICTÒRIES LOCALS DEL MANYANET MOLINS

SEGUEIXEN LES VICTÒRIES LOCALS DEL MANYANET MOLINS

Aquesta vegada enfront Del SESE per un 85-78 amb un partit emocionant fins Al final.

Un 9 a 0 marcava les primeres diferències del partit per part dels locals que es veia contestat per dos triples quasi seguits del SESE. Alternatives en el marcador i un 24-23 pels de Molins al final del primer quart.

El segon quart l’equip local pujava la intensitat en defensa, el que li va permetre encadenar diversos contraatacs espectaculars, fins arribar a una màxima diferència de 16 punts. El parcial final del quart 26-16, ens portava a un resultat de 49-38.

L’equip visitant va sortit fort el tercer quart amb un 0-6 inicial. Es van produir els atacs més ràpids del partit en aquests minuts, però sense gaire encert per cap dels dos equips. Les zones amagades varen despistar uns minuts a l’equip local.El quart finalitzava amb un parcial ajustat de 21 a 20.

El darrer quart l’equip visitant intentava reduir diferències, però l’equip local va saber ajustar la defensa, atacar amb qualitat la defensa zonal i aprofitar l’avantatge per assolir la victòria final per un 85 a 78.

Parcials: 24-23; 25-15;22-21; 14-19.

Felicitar a l’equip visitant per la seva persistència i intensitat i a l’equip local per treure el partit endavant en un final interessant.

La propera setmana el Manyanet Molins visita el dissabte a la tarda a les 16:00 la difícil pista del MARC GASOL de Girona. Partit que segur que serà competit i emocionant!