CADET – PARTIT CONTRA EL CEB GIRONA

image

ENCONTRE MOLT DISPUTAT A GIRONA: resultat final: 74-77 a favor del CADET del MANYANET.

Partit molt emocionant el jugat el matí del diumenge a casa del CEB GIRONA.

Sortida fantàstica de l’equip de Molins amb un parcial de 13 a 2 al minut 3. Des d’aleshores l’equip visitant ha estat per davant del marcador fins el final del partit. Una defensa pressionant per ambdós equips ha estat la tònica de la primera part; bons contraatacs i bons 1×1 han permès arribar al final del primer quart amb un 13 a 21.

El segon quart ha guanyat l’equip local per un 21 a 18, després d’un parcial de 2 a 9 favorable als visitants, l’equip local ha sabut remuntar i posar contra les cordes als de molins arribant a mitja part a un 34-39.

El tercer quart ha estat marcat per les defenses zonals tota pista i mitja pista. Només començar, dos triples seguits i un parcial de 0-13 distanciava als de Molins amb un 34-52. De nou l’equip local ha sabut trobar la defensa i el ritme en atac adient per acostar-se a un 50-58 final del 3er quart. Resultat parcial del quart 16 a 19.

El darrer quart ha començat de nou amb un 2-9 a favor dels visitants i de nou l’equip local ha sabut contrarestar amb un 11-0, arribant al minut 8 amb un 63-67. Han vingut els millors moments del MANYANET, amb dos atacs a zona fantàstics. Des d’aleshores l’equip local ha intentat aturar el partit amb faltes continuades; l’encert des de la zona de tirs lliures dels de Molins, ha permès arribar amb avantatge al marcador final.

Felicitar a l’equip local per la seva capacitat de reacció i al MANYANET MOLINS per la merescuda victòria, que a falta d’un partit ajornat per acabar la primera volta segueix imbatut i millorant en el seu joc dia a dia.

Resultat final: 74-77; parcials: 13-21; 21-18; 16-19; 24-19.

BONA NIT!!!