CADET – DERROTA PER UN PUNT ENFRONT EL C.B. TARRAGONA

CADET20151220_1

Vàrem despertar tard, no ho vàrem aconseguir.

Derrota per un punt enfront del C.B. TARRAGONA en el trascendental partit per mantenir-se al grup A de Preferent.

Resultat final 78-79

Després d’una tensa primera part en la que va dominar clarament el ritme i el marcador el Manyanet amb un 22-17; en el segon quart es va girar la tendència i el Tarragona aprofitant-se de les faltes rebudes -especialment en el joc interior- va ser capaç de remuntar el partit amb un parcial de 14-24 fins arribar a la mitja part amb un 36-41.

Bona predisposició del Manyanet en el tercer quart- més ajustat -el va guanyar el Manyanet pujant línies en defensa i anotant sobretot de contraatac fins un parcial 18-17; 54-58 en el global.

L’inici del darrer quart va ser pel Tarragona amb un 55-66 al minut 4. La desitjada reacció del Manyanet va arribar aleshores amb 13 punts consecutius fins el 68-67 a falta de 2′ per finalitzar el partit.

Van venir aleshores el millors moments del partit amb anotacions alternades fins arribar a un empat abans d’entrar al darrer minut.

El Tarragona es planta en zona i el Manyanet es posa de nou a sobre amb un triple.

Una cistella anul·lada -i molt protestada- en els darrers segons permet al Tarragona desfer el marcador i anotar quatre punts seguits de molt mèrit. El darrer atac del Manyanet no va donar els seus fruits. Parcial 24-21.

Felicitar al guanyador i desitjar-li sort en aquesta segona fase.

El Manyanet després d’assolir la sisena posició en la primera fase, afronta nous reptes en la dura i exigent categoria Preferent.

Sort Manyanet en aquesta nova etapa i Bones Festes!!