CADET – DERROTA FORA DE CASA DAVANT EL FC BARCELONA

20160305_Cadet_1

DERROTA FORA DE CASA del MANYANET DAVANT DEL FCB

Primera derrota d’aquesta segona fase en un cap de setmana amb doble jornada, amb partit dissabte i diumenge per un partit aplaçat.

El Manyanet va estar per davant en el marcador fins el minut 6 del darrer quart, però es va veure superat en els darrers minuts per un 87-77 final.

Després d’un triple inicial dels de molins, l’equip local contestava amb un altre triple. Aquesta va ser la tònica del primer quart on el Manyanet va dominar el ritme ofensiu, però era contestat per l’equip local en la major part d’ocasions.

En el segon es manté la tònica del partit; els de molins dominen el contraatac i l’atac estàtic, però els locals dominen el rebot ofensiu i defensiu. Parcial del quart: 20-20, amb un resultat a la mitja part de 37-41 a favor del Manyanet.

En el tercer quart les segones opcions de rebot defensiu varen ser determinants; fins a 11 rebots ofensius varen agafar l’equip local. Parcial 24-18.

En el darrer quart l’equip visitant va fer una empenta decisiva al minut 6’ amb un parcial de 8-0 que va marcar clarament el desenvolupament del final del partit. Un pas enrere en defensa per part dels visitants, les faltes personals i l’ambició dels jugadors locals en els darrers minuts va tancar el quart amb un parcial de 26-18.

Parcials: 17-21; 20-20;22-20; 26-18

Felicitar al FCB per la seva merescuda victòria i al Manyanet que segueix mantenint la primera plaça i amb ganes de rebre al FCB a casa a la segona volta.

Demà diumenge més, a casa enfront del SESE.

Us hi esperem!