CADET – DERROTA EN UN CAMP COMPLICAT!

20151003_191527

CB SANT JOSEP A  73 – MANYANET MOLINS  72

El passat dissabte, el cadet del Manyanet Molins vàrem visitar la mítica pista del CB Sant Josep, on ens esperava un partit molt complicat.

El partit va començar forç20151003_201122a bé amb avantatges pel nostre cadet que es van enfilar fins el +12 de màxima, però una gran reacció de l’equip local que va tenir un gran encert de cara a cistella i una baixada d’intensitat i d’encert del Manyanet va provocar que el partit s’igualés al màxim jugant un 3r i 4t períodes on les diferències en el marcador van ser mínimes. A falta de 40 segons per acabar el partit l’avantatge era pel Manyanet 71-72, però una falta molt discutible va portar a la línia de tirs lliures al Sant Josep i no van fallar, possant-se +1 en el marcador. A la darrera possessió, un triple fallat pel Manyanet + un rebot ofensiu sota cistella que no vam poder anotar per la “agressiva” defensa de fins a 3 jugadors locals i  on ara sí els àrbitres no van estimar falta, va donar lloc al final del partit amb el 73-72 final.

Ara toca seguir treballant, doncs ja ens hem adonat que a preferent no hi ha partit ni rival fàcil i tots i cada un dels minuts s’han de competir al 100%, ningú ens regalarà res!

Jordi Juárez