APROFITEM LA SETMANA SANTA PER MILLORAR AMB LES TECNIFICACIONS I PARTICIPAR EN TORNEJOS DE PRESTIGI

SETMANA SANTA DE TECNIFICACIONS I CAMPUS

 Aquesta Setmana Santa, el bàsquet no para al Manyanet!
Aprofitarem com sempre l’oportunitat d’uns dies de festa per continuar treballant tècnica i tàcticament amb els nostres jugadors.

Com a Escola de Bàsquet sempre diem que volem jugar contra els millors per aprendre d’ells, ja que estem convençuts que d’aquesta manera fomentem valors com la constància, el sacrifici i l’esforç
entre d’altres, a més de desenvolupar l’acceptació de la derrota com a camí de superació i la cooperació i solidaritat entre companys per assolir reptes i objectius de màxim nivell.

Per començar, Diumenge de 10 a 11:30 farem tecnificació per Pre-Minis i Minis, i de les 11:30 a les 13:00 per Pre-Infantil i Infantil.

La resta de dies, de dilluns a dimecres farem el Campus de Setmana Santa, obert a tots aquells nens i nenes d’equips federats que vulguin millorar la seva tècnica individual. El Campus es farà pels matins de 10:00h  a 13:00h.

2016-03-06 12.01.44

I a partir de Dimecres… SETMANA DE TORNEJOS!!

 

PRE-INFANTIL I CADET

TorneigCostaBrava2016

Tant els nostres Pre-Infantils com els Cadet participaran en el Torneig Internacional Costa Brava Girona Basket 2016

El Pre-Infantil ha quedat en el grup B, amb els següents emparellaments: l’equip Lituà de l’Escola Arvydas Sabonis, el C.B.C. Valladolid i el C.B. Boscos Menorca. En d’altres grups d’estaquen el Real Madrid, el Dinamo Sassari (Itàlia) o el C.B.A. Amsterdam (Països Baixos), entre d’altres.

Grups i horaris del Torneig Infantil

El Cadet ha quedat en el grup D, amb els següents emparellaments: l’equip Alemany del Gotha, el C.B.C. Valladolid i el Sassari Italià. En d’altres grups d’estaquen el F.C. Barcelona Lassa, el Real Madrid, el Gran Canaria, l’Ulm (Alemanya) o el C.B.A. Amsterdam (Països Baixos), entre d’altres.

Grups i horaris del Torneig Cadet

 

INFANTIL

ZaraBasketMonzón2016_2

Pel que fa a l’Infantil participarà en la ZARABASKET CUP 2016 de Monzón (Aragó).

L’Infantil ha quedat en el grup A, amb els següents emparellaments: C.B. SANTFELIUENC, STADIUM CASABLANCA i C.B. SAN IGNACIO. En d’altres grups d’estaquen el Valencia Basket Club, C.B. Tarragona, C.B. Sant Josep o EASO Adarra, entre d’altres.

Grups i horaris del Torneig Infantil